субота, 30. јануар 2016.

how to have a successful love relationship?


1.Poverenje.Potrudite se da ga zadobijete i verrujete i vi svom partneru, ali naravno ne slepo.Ljubomora je veliko ne u vezi i ona izuzetno veliku ulogu ima u svadjama kao i u raskidima.

2.Zavolite njegove mane.Postoje stvari koje vas nerviraju kod partnera i to je normalno, i ne pokusavajte da promenite iste.Verujte mi da je sve to na kraju simpaticno i ja kada sam raskinula meni su bas te mane koje je imao, nedostajale.


3.Prastanje.Naucite da prastate.Ta svadja zbog koje zelite da raskinete ce vam posle 2 meseca od raskida delovati smesno.Naucite da prastate, naravno ne sve, ali postoje stvari koje treba prastati,  naravno uz partnerovo izvinjenje.


4.Promene.Razbijte monotoniju.Idite zajedno u setnju, voznju biciklom, na neko putovanje, ucinite nesto ludo....radite sve sto do sada niste.Ovo ce osveziti vezu i zblizice vas jos vise.Sto vise uspomena, to ste blizi.


5.Budite iskreni.Kljuc veze je u iskrenosti i poverenju.Cilj je da mozete da kazete iskreno u cemu je problem, da mozete da kazete zbog cega ste takvi i takvi, da mozete da bez ustrucavanja ispricate proslost....
6.Smejte se.Kao sto sam malopre rekla cinite ludosti.Zezajte se, smejte se, zabavljajte se.Bicete srecniji i opusteniji.

2 коментара:

  1. Odličan post i sjajan blog jako mi se sviđa.Ako želiš pogledaj moj blog http://doroty4.blogspot.hr/2016/01/instagram-tag_30.html i učlani se (uzvraćam) <3

    ОдговориИзбриши