среда, 27. јануар 2016.

The Beauty Benefits of Coconut Oil

Danas pricamo o kokosovom ulju.Kokosovo ulje je nesto sto se moze koristiti i u lepoti i u kuvanju.Ja prosto obozavam kokosovo ulje.Jednom kada ga kupite pitacete se kako ste ziveli bez tog cuda.Zaista cini cuda, a ja cu vam danas pokazati na koje ga sve nacine mozete upotrebiti u ulozi lepote.

1.Losion za telo
Neka vam kokosovo ulje bude na sobnoj temperaturi ili ga malo samo istopite.Nanesite na telo posle tusiranja i koza ce vam biti savrseno glatka i mirisace predivno.
2.Skidac sminke
Stavite malo na vatu i sa ovime skinite sminku.Lagano skida cak i vodotpornu maskaru.
3.Piling za telo
Uzmite kokosovo ulje, jednu pomorandzu i zuti secer.Narandzu dobro operite i izrendajte u neku teglicu, gde ce vam ovaj piling stajati.Stavite smedj secer i dodajte kokosovo ulje.Namerno nisam stavila kolicine.To odredite vi u zavisnosti da li volite gusce ili redje pilinge i da li ce vam taj piling sluziti za ruke, telo, lice, usne ili stopala.
4.Pakovanje za kosu
Ja ovo ulje stavim uvece na kosu i ujutru isperem.Stavim bukvalno na celu kosim, osim na koren.Totalno oporavi kosu.Mozete ovo ulje mesati sa ricinusovim, cickovim, maslinovim...ili cak sa nekom vaasom maskom za kosu.
5.Za zanoktice
Ukoliko imate problem sa zanokticama, vas problem je resen.Nanesite ovo ulje na zanoktice i navucite rukavice za jednokratnu upotrebu i posle par sati vase zanoktice su preporodjene.Ovaj tretman je najbolje da ostavite nocu, dok spavate.
 

1 коментар:

  1. Wow ovo stvarno čini čuda.Cula sam da ga ljudi mnogo hvale,ali još nisam našla gdje ima da se kupi.Odličan post!

    Posjeti moj blog i učlani se.Uzvracam! funnyandrabbits.blogspot.com

    ОдговориИзбриши