четвртак, 25. фебруар 2016.

Empties

I posle nekoliko love postova, konacno i jedan beauty. Ovo je moj prvi empties post, medjutim nakupilo mi se podosta proizvoda pa aj kao da islikam i napisem post, a i volim da gledam ovakve videe i citam empties postove. Ja se nadam da ce vam se dopasti ovaj post i da cu vam mozda pomoci pri sledecoj kupovini tih beauty stvarcica, mackalica i ostalog.

Avon plump pout u nijansi "pink pucker". Sigurno ste cule za ove sjajeve iz Avona za pumpanje. Sto se tice pumpanja usana razlika i nije neka, ali sjaj je okej, nije lepljiv, ne razliva se, fino hladi usne, cetkica me je odusevila. Cena mu je oko 300-400 dinara, sto je super u odnosu na kvalitet, ali opet kazem nemojte ocekivate da cete bas sad dobiti usne kao da ste radili silikone.
Catrice sun glow matt bronzing powder u nijansi 020 deep bronze. Kada cujete nijansu pomislite da je pretaman, medjutim nije. Boja je super. Meni je ovaj bronzer odlicna stvar. Nije narandzast, moze se sa njime fino i konturisati, nema sljokica, sto je kod mene plus, ne volim te bronzere sa sljokicama. Cena mu je bila oko 4-5 evra,  sto je po meni super. Zaista divan bronzer i ostalo mi je jako malooooo :((
Deborah Shine Tech lak u nijansi 34. Ovo je neka roze boja sa crvenim tonovina u sebi. Generalno Deborah kozmetika je odlicna. Ja sam probala lakove njihove i senke i zaista su savrseni. Ovaj lak je odlican. Dovoljan je jedan sloj, a opet je postojan. Lak je super.
Glem vital prskalica za kosu sa kofeinom. Ja stalno koristim ove prskalice i uvek nekako volim da isprobam nove. Ova prskalica je sa kofeinom, ali ima neki prijatan, ozvezavajuc miris. Rascesljavanje znatno olaksava, omeksava kosu i trebalo bi da je obnavlja, sto ja iskreno mislim da ne moze ni jedna prskalica, bez dobrog pakovanja, ispravite me ako gresim i ako ste probali nesto na ovu foru sto cini cuda.
Golden rose pretty color u broju 172. Odlican lak, cetkica mu je mana jedino,  ali sve je ostalo super za cenu od 60-70 dianara. Ja sam ga kupila za boje kojom sam se odusevila,  bas je onako pravi bum, ali super je.
Chanel u broju 217 SPLENDEUR Ja sam ovim lakom odusevljena, ali vreme je da se rastajemo: (Boja je neka  tamno roze. Pakovanje laka je fenomenalno i luksuzno i sve. Sto se tice pokrivnosti dovoljan je jedan sloj, a sto se tice postojanosti, super je. Jedino ocajno kod ovog laka, a to je cetkica. Ja mrzim male cetkice, medjutim nekome ko voli male dopasce se, medjutim ja volim siroke poput onih iz lakova golde rose rich color.

4 коментара:

  1. Odlican post, ja licno volim ovakve postove i videe :) Te prskalice mi deluju zanimljivo, gde mogu da se kupe? :)

    https://barbiegirl06.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Super je post, samo bi mogla da dodaš malo više slika, tačnije slike proizvoda o kojim si pisala :) :*

    http://theebestofme.blogspot.rs/ <3

    ОдговориИзбриши
  3. Predivan post, bas mi se dopada nacin na koji pises :) Super si blogerka i samo tako nastavi <333

    www.neramisic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Dobar post, a meni je naročito koristan jer tražim dobar bronzer, koji može da se koristi za konturisanje - bez šljokica! Ni ja ih ne volim na licu, čini mi se da ističu nepravilnosti, a i volim preko dana prirodan look.

    http://sunmoonstyle.blogspot.co.at/

    ОдговориИзбриши