среда, 03. фебруар 2016.

Valentine’s Day Gifts for Your Boyfriend or Husband

1.Knjiga
Knjiga je idealan poklon, ukoliko niste u odlicnoj materijalnoj situaciji, a i ako jeste.Moja preporuka su knjige Robina Sarme, cak i moji prijatelji koji ne vole da citaju, procitaju njegove knjige i uvek se oduseve.Kaludjer koji je prodao svoj ferari, je knjiga sa kojom ne mozete pogresiti.
 

2.Parfem
Klise, ali nesto sto je uvek potrebno.Odlican vanvremeski poklon.Svaki put kada ga nanese, setice se vas.Moj predlog je 1milion.

 
3.Romanticno vece 
Napravite mu veceru, uz neko fino vino, uz svetlost sveca.I neka sve bude u duhu Dana zaljubljenih.Dekoracija, oblici kolaca, torte, neka sve bude roze, crveno, belo.

4.Ukoliko imate malo vise novca, a vas partner voli da ih nosi, kupite sat.Idealan poklon, koji traje i sa kojim zaista nema greske.Ukoliko ste planirali malo vise novca da izdvojite spoj parfema i sata je odlican i nekako najmuskastiji, hahah kako da se izrazim?!?


5.Jastuci
Ukoliko zivite zajedno, ovakvi jastuci su super.Nadjite neke sa nekim zanimljivim romanticnim natpisima i iznenadite ga ovim originalnim  poklonom.
 
6.Solje
Super poklon i takodje jako kreativan.Mozete uraditi vasu sliku ili staviti neki zanimljiv natpis.Odlican poklon za one muskarce koji vole kafu, a ukoliko jos vole i da citaju, spojte ovaj poklon sa nekom knjigom i po meni je to najlepsi poklon od svih.

1 коментар: