четвртак, 17. март 2016.

AVON planet spa Perfectly Purifying


Ja obozavam maske za lice.Ne nanosim ih cesto, jednom nedeljno,  jer smatram da nije dobro da ih nanosim vise na moju mladu kozu.AVON planet spa Perfectly Purifying sa mineralima iz Mrtvog mora, je moja omiljena maska u poslednjih par meseci, platiila sam je, ne znam tacno koliko, ali secam se da je bila ispod 400 dinara, sto je jako povoljno za maske, jer zaista traju jako dugo.

Poznato je da Mrtvo more sadrzi visoku koncetraciju soli, pa je ova maska odlican piling.A lekovito blato i minerali zajedno iz Mrtvog mora, odlicno ciste pore i kozu, pa i vracaju elasticnost kozi.Meni je posle ove maske koza jako jako mekana, ja je drzim nekih 15 minuta.

Meni je pakovanje jako slatko, jako luksuzno izgleda.Miris je lagan, osvezavajuc, meni se dopada, i do sada nisam cula da je bilo kome bio neprijatan.
Meni generalno ova maska ne cini nikakve drasticne  promene na kozi, niti je namenjena za to.Ali ova maska meni jako prija, ozvezava me, koza mi je mekana i lepo izgleda.Malo zateze, ali to je sasvim normalno za maske.

4 коментара:

  1. Super,za sada ne vjerujem da cu probati ostajem vjerna svojim maskicama. Kada ostanem bez vjerujem da cu se sjetiti i probati, zvuci super <3

    Pogledaj moj novi post na blogu http://lucciac.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post. Cini mi se da je maska odlicna. :)
    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi se dopada pakovanje,to je prvo sto me privlaci! Avon proizvodi su odlicni :)
    Ako zelis pogledaj moj blog i postani clan ,javi se da uzvratim<3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши